γύρω από τον πυρήνα

Nikitas_small_FotorΝικήτας Αναστόπουλος – βοηθός σκηνοθέτη | performer

Γεννήθηκε το1983. Έχει σπουδάσει πληροφορική και υποκριτική. Τον ενδιαφέρει η εφαρμογή και η ενσωματωσή του τρόπου σκέψης των θετικών επιστημών στην τέχνη, ενώ θεωρεί πως ο πολιτισμός θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην ανθρώπινη φύση και το κοινωνικό σύνολο αφού μέσα από τις δικές τους ανάγκες πηγάζει.

 

Spyros_small_FotorΣπύρος Ανδρεόπουλος – ιδρυτής της Motus Terrae | σκηνοθέτης | performer

Γεννήθηκε. Αργότερα άρχισε να τον απασχολεί ο Δημόσιος χώρος. Σπούδασε θέατρο και έζησε κάνοντας το στη Γαλλία και τη Γερμανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ίδρυσε τη Motus Terrae και έκτοτε προσπαθεί.

 

Kottis_small_FotorΚωνσταντίνος Κοττής – performer

Γεννήθηκε στη Τρίπολη το 1983. Είναι απόφοιτος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης «ΑΡΧΗ». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σωματικού θεάτρου και κίνησης. Έχει παίξει παιδικό θέατρο και όχι μόνο. Είναι ακροβάτης ξυλοπόδαρος, παίζει με τις φωτιές και είναι μέλος της Motus Terrae (προφανώς).

 

Aggeliki_Mat_small_FotorΑγγελική Ματοπούλου – performer

Η Αγγελική γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός, περφόρμερ σωματικού θεάτρου και δασκάλα γιόγκα, σωματικού θέατρου και διδάσκει και ξυλοπόδαρα. Ασχολείται με τα ακροβατικά ξυλοπόδαρα και το θέατρο δρόμου από το 2004. Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις, διεθνείς παραγώγες και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.